Zorgbelang Gelderland

Zorgbelang Gelderland stelt ongeveer 6 maal per jaar een enquete samen met als doel lacunes in de zorg op te sporen, evaluaties te verrichten en ideen op te doen om de zorg in Gelderland te verbeteren.

400 organisaties zijn bij Zorgbelang Gelderland aangesloten.

Om deel te nemen aan de enquetes hoef je je alleen maar in te schrijven (en een link in je mail aan te klikken.)

Houdt er wel rekening mee dat er niet alleen maar wordt gevraagd naar je leeftijd, opleiding en je functie in het gezin, maar tevens naar je postcode, het geboorteland van jou en je ouders en je inkomen.
Denk dus niet dat je compleet anoniem kunt blijven, want dat bestaat in Nederland niet meer.

Een privacyregelement trof ik op de site niet aan.

2 reacties:

Karin zei

Vorige week ook een reactie inegzonden maar zie die nergens terug, nieuwe poging dus:
Wij (Zorgbelang Gelderland) vragen mensen die zich aanmelden als panellid een persoonlijk profiel in te vullen. Hierin staan inderdaad vragen als leeftijd e.d. We vragen geen naam, dus anonimiteit is gewaarborgd. Persoonlijke zaken worden gevraagd zodat de enquêtes te "vertalen" zijn. Deze gegevens worden nooit en te nimmer gepubliceerd. Ook kunenn we , indien er voldoende panelleden zijn, specifieke enquêtes gaan versturen, bijv. mantelzorgers een enquêt mantelzorg etc. Uitleg van het waarom van deze vragen staat op pagina 'meest gestelde vragen' http://www.zorgbelanggelderland.nl/index.php?p=479 . Dit is geen privacyreglement maar geeft wel duidelijk aan wat er met de gegevens gebeurt.
K Kalthoff, projectleider E-panel

AVA zei

Een eerdere reactie is nergens aangetroffen.

Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!